Η 1η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  • Από το 1997 στην κορυφή της αγοράς!
  • Με καινοτομίες που βασίζονται σε διαρκείς έρευνες.
  • Με συνεργασίες κορυφαίων και αξιόλογων εκπαιδευτικών καθώς και πολλών αξιόπιστων ιδρυμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Με τεχνογνωσία και αδιαπραγμάτευτο ήθος πετύχαμε την παραγωγή βιολογικής σπειρουλίνας κορυφαίας ποιότητας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ:

⇒ Κατασκευάσαμε τα Μοναδικά Στον Κόσμο Θερμοκήπια Εξωτερικού Σκελετού

 

Η Άλγη μετά από 7 χρόνια ερευνών και δοκιμών δημιούργησε τα πρώτα θερμοκήπια με εξωτερικό σκελετό. Έτσι εξάλειψε κάθε πιθανότητα ανάπτυξης μικροβίων σε αντίθεση με τον διαδεδομένο εσωτερικό σκελετό των συμβατικών θερμοκηπίων που χρησιμοποιούνται ευρέως. Επιπλέον, το δομικό υλικό του θερμοκηπίου της ΑΛΓΗ αποτρέπει την είσοδο εντόμων, σκόνης και σωματιδίων από το περιβάλλον, με αποτέλεσμα ο χώρος να χαρακτηρίζεται ως πλήρως αποστειρωμένος!

Επενδύσαμε σε Κορυφαίες Ανοξείδωτες δεξαμενές αντί Liner

 

Στην Άλγη, μετά από πολλά χρόνια έρευνας και δοκιμών, επενδύσαμε για την παραγωγή της σπειρουλίνας, σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι αντί μεμβράνης καουτσούκ liner που προτιμάται ευρέως σε μονάδες παραγωγής λόγω κόστους. Το liner, ως συνθετικό υλικό, σε υψηλές θερμοκρασίες, διασπάται και αποσυντίθεται με αποτέλεσμα να επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της σπειρουλίνας. Επομένως, η επιλογή της αποκλειστικής χρήσης ανοξείδωτου υλικού για εμάς, ήταν η εγγύηση παραγωγής σπιρουλίνας κορυφαίας ποιότητας !

Διαφορετική Ξήρανση και Μοναδική Τυποποίηση

 

 

Σε αντίθεση με τις περισσότερες μονάδες παραγωγής που επιλέγουν ξηραντήρες ψεκασμού (spray dryers), εμείς στην Άλγη εφαρμόζουμε έναν απολύτως φυσικό τρόπο αποξήρανσης της σπειρουλίνας. Την απλώνουμε σε ξηραντήρια και η σπειρουλίνα μας αποξηραίνεται με τις ακτίνες του ήλιου. Η φυσική αυτή αποξήρανση (πάντα κάτω από 65oC) επιτρέπει στη Βιο-Σπειρουλίνα να διατηρήσει όλες τις πολύτιμες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία της.

Επιπλέον, η Βιο – Σπειρουλίνα Άλγη είναι ένα απολύτως βιολογικό προϊόν, καθώς δεν χρησιμοποιούμε στερεωτικά για την παραγωγή του «δισκίου» μας! Η παρασκευή των δισκίων μας, γίνεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της συμπίεσης του προϊόντος που αποτελεί πατενταρισμένη διαδικασία υπέρ-υψηλής πίεσης (στο εξωτερικό του δισκίου) ενώ για τις κάψουλές μας χρησιμοποιούμε φυτικής προέλευσης περίβλημα (Vegan-Capsules). Αυτό καθιστά τη σπειρουλίνα Άλγη ένα εξ’ ολοκλήρου φυτικό και φυσικό προϊόν!

Έχουμε κάθε λόγο να μιλάμε με ιδιαίτερη περηφάνια για το προϊόν μας και να σας εγγυόμαστε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη βιολογική σπειρουλίνα!!!